27 Ocak 2011 Perşembe

Cim Bom’da Bursaspor hazırlıkları


Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de 29 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik direktör Gheorghe Hagi yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, ısınma hareketleri ve 5’e 2 topla oyunun ardından, kondisyon ve dayanıklılık çalışmaları yaptıkları bildirildi. 1,5 saat süren antrenmanın ana bölümünde ise futbolcuların dar alanda dörtlü gruplar halinde topla hücum ve defans organizasyonları yaptıkları kaydedildi.
Antrenmana sakatlıkları olan ve tedavisi süren oyuncular dışında tüm futbolcuların katıldığı ifade edildi. İdmanda Çağlar’ın kondisyoner Fatih Yıldız eşliğinde çalıştığı, Gökhan ve Ayhan’ın ise koşu yaptığı belirtildi. Hakan ile Arda’nın fitness çalışması yaptığı, Pino’nun da tedavisine devam edildiği bildirildi.
Sarı-kırmızılı ekip, bugün saat 17.00’de günün ikinci antrenmanını gerçekleştirecek. Galatasaray, yarın sabah da saat 10.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına ve taraftara kapalı bir antrenman yapacak.
AA

0 yorum:

Yorum Gönder

Katılımlar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites