27 Ocak 2011 Perşembe

Hagi’nin yeni gözdesi


Adanaspor’un genç oyuncusu Anıl Karaer, Hagi’nin transfer listesine girdi. Rumen teknik adam, Anıl’ı bizzat arayarak, kendisini takımda görmek istediğini belirtti.
2007-2008 sezonunun başında, Galatasaray’la profesyonel sözleşme imzalayan Anıl Karaer, Manisaspor, Rizespor, Ankaragücü ve Beylerbeyi’nde kiralık olarak forma giymişti.
Genç oyuncu, geçtiğimiz sezon yaklaşık 300 bin TL’ye Adanaspor’a satılmıştı. Cim Bom, şimdi bu oyuncuyu yeniden almak istiyor! Bunun nedeni de Hagi’nin ısrarla Anıl’ı takımda görmek istemesi. Savunmanın her bölgesinde görev yapabilen 22 yaşındaki futbolcuyu yakından takip eden Rumen teknik adam, geçtiğimiz günlerde Anıl’ı telefonla arayarak, “Seni Galatasaray’da görmek istiyorum” dedi. Başarılı savunma oyuncusu da Hagi’nin bu isteğine olumlu yaklaştı.

Talipleri fazla

Ancak Galatasaray, Anıl Karaer’i isteyen tek takım değil. Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor da 22 yaşındaki futbolcuyla ilgileniyor. Bu nedenle Adanaspor Yönetimi, Anıl’ı yüksek bir bonservis bedeliyle satabilmek için işi ağırdan alıyor. Turuncu-Beyazlılar’ın Beşiktaş’a kiraladığı savunma oyuncusu Ersan Gülüm, bu sezon müthiş bir çıkış yapmıştı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Katılımlar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites